Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Look of the weekend!

Μπορεί οι γιορτές να τέλειωσαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα βγούμε και αυτό το σαββατοκύριακο έτσι για μία μικρή βολτούλα ή ότι δεν θέλουμε να είμαστε chic σε ό,τι κάνουμε, έτσι δεν είναι;

Μα φυσικά, έτσι είναι! Οι φίλες μας είναι πάντα κομψές, ντυμένες όπως ταιριάζει στην κάθε μέρα και περίσταση, με όμορφα χειμωνιάτικα χρώματα και πάντα με αυτό το έξτρα κάτι που τις κάνει να ξεχωρίζουν!

Σκεφτήκαμε λοιπόν σήμερα στο ARTοποιείν, όπως κάθε Παρασκευή, να σας προτείνουμε ένα πιο casual σύνολο, αφού τα ρεβεγιόν μας τελείωσαν..

Τι θα λέγατε για ένα μπλε αμάνικο φόρεμα, το οποίο φυσικά μπορεί να φορεθεί και με κάποιο μακρυμάνικο μπλουζάκι από μέσα, αναλόγως πόσο κρύο αντέχετε, (Helmi, από τα 59 στα 34 €),

φορεμένο με ένα μακρύ χειροποίητο κρεμαστό στους ίδιους χρωματικούς τόνους, με τα χαρακτηριστικά κουμπάκια της Ραχήλ Ανδρεάδου (34 €)!

Και, βέβαια, η εμφάνισή μας δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την τέλεια τσάντα! Κάνουμε αντίθεση με το φόρεμα επιλέγοντας λαδί και μπεζ αποχρώσεις (από τα 54 στα 32 €), σε χοντρό μάλλινο ύφασμα για να είναι κι αυτή μέσα στο κλίμα!

Καλό σαββατοκύριακο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου