Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Look of the weekend!

Φαντάζομαι ότι θα έχετε συνηθίσει πλέον στη στήλη Look Of The Weekend, η οποία επιστρέφει κάθε Παρασκευή στο blog μας, παρουσιάζοντας μία πρόταση για τις εμφανίσεις σας, πάντα βέβαια μέσα από όλα αυτά τα υπέροχα που προσπαθούμε να συγκεντρώνουμε στο ARTοποιείν!

Προσπαθούμε να προτείνουμε ρούχα και αξεσουάρ που να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα στυλ και γούστα, έτσι για σήμερα επιλέγουμε γήινους τόνους, κάτι κλασικό μέσα στον χειμώνα!


Όσο κρατούν τα κρύα θα θέλουμε ένα πουλοβεράκι να μας ζεσταίνει, έτσι προτείνουμε ένα διάτρητο μπεζ μπλουζάκι, που μπορεί να φορεθεί με ακόμη ένα από μέσα, (Helmi, 32 € από 56)

το οποίο μπορείτε να ομορφύνετε με ένα μακρύ χειροποίητο μενταγιόν με φουντίτσα, η νέα μόδα, σε ουδέτερες αποχρώσεις κι αυτό (Liza Gizi, 35 €).


Το απαραίτητο φουλάρι θα είναι κι αυτό σε γήινους τόνους, με λίγο μωβ για να σπάει την μονοτονία και με τις απαραίτητες κι αυτό φουντίτσες, που το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον (15 €).

Και τέλος, ερχόμαστε στην τσάντα.. Ένα στυλάτο backpack, σε σκούρο καφέ χρώμα είναι ό,τι πρέπει με το παλτό ή το μπουφάν. Βέβαια, αυτό που κάνει την συγκεκριμένη τσάντα να ξεχωρίζει είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη. Πρόκειται για την πιο ελαφριά τσάντα που έχετε κρατήσει ποτέ! (reDo, 70 € από 79).


Αυτά από εμάς, Καλό Σαββατοκύριακο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου