Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Look of the Weekend!

Μπορεί ο καιρός έξω να θυμίζει κάθε άλλο παρά άνοιξη, όμως Σαββατοκύριακο έρχεται και δεν θα μείνουμε μέσα!! Δεν θα μας πτοήσει λίγη βροχούλα, έτσι δεν είναι;

Η θερμοκρασία μπορεί να παραπέμπει σε χειμώνα, το ημερολόγιο όμως δείχνει Μάρτιο και με το που μπαίνει έστω και ημερολογιακά η άνοιξη, κάτι μας πιάνει και επιζητούμε την ανανέωση! Κυρίως στην γκαρνταρόμπα μας! 

Έτσι, θα δείτε ότι η πρόταση μας σήμερα περιλαμβάνει λίγο πιο ανάλαφρες υφές και υφάσματα, καθώς σιγά σιγά θα σας δείχνουμε ό,τι πιο νέο από την ανοιξιάτικη συλλογή του ARTοποιείν!




Ξεκινάμε με μία μακριά μπλούζα, σε ιδανικό μήκος για να φορεθεί με κάποιο τζιν ή κολάν, σε αποχρώσεις του γκρι με λευκό και με τύπωμα με μαύρα γράμματα (29,50Ε).



Kissing couple! Έτσι ονομάζεται η σειρά κοσμημάτων από την Κατερίνα Χρυσόγλου, στην οποία ανήκει αυτό το υπέροχο μενταγιόν (17 Ε)! Με κορδονάκι με ρυθμιζόμενο μήκος, ώστε να το προσαρμόζετε αναλόγως με τα διαφορετικά σας ρούχα!



Το φουλάρι απαραίτητο παντού και πάντα! Πλέον από την ανοιξιάτικη συλλογή μας, με πουά και φουντίτσες, πιστές στο νέο trend (12 E)! 

Τι θα λέγατε να συμπληρώσουμε την εμφάνιση με ένα backpack, άνετο και σε βολικό μέγεθος; Χρήσιμο τόσο για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αλλά και για τις εξορμήσεις μας, που θα ξεκινήσουν σιγά σιγά.. Σε nude απόχρωση, ένα must για να μας καλύπτει με όλα μας τα ρούχα (19 Ε από 38)!

Η εναλλακτική μας πρόταση για φουλάρι, κι αυτή σε ανάλογες χρωματικές αποχρώσεις, είναι κάπως πιο κλασική, εξίσου όμως κομψή (14 Ε)! 

Από εμάς, Καλό Σαββατοκύριακο!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου