Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Look of the weekend!

Έρχεται Σαββατοκύριακο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το μπλογκ μας το γνωστό και αναμενόμενο πλέον Look of the weekend!

Κι επειδή είναι καλοκαίρι, κι επειδή Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει γαλάζιο, σε αυτούς τους χρωματικούς τόνους θα κινηθούμε!


Επιλέγουμε λοιπόν ένα φόρεμα με μεγάλες τσέπες μπροστά, με λάστιχο στην μέση και στο επάνω μέρος και τιράντες που δένουν σε κόμπο, απλό αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερο (Helmi, 57.90 E).

Ένα κομψό clutch με ψυχεδελικά print θα το συνοδεύσει υπέροχα, καθώς με τον έντονο σχεδιασμό του σπάει την μονοχρωμία του φορέματος! Και φυσικά είναι κάτι που κρατάμε μόνο εμείς, καθότι χειροποίητο και επομένως limited edition.. (Lacrimosa Design, 22.50 E)


Ένα χρυσό, και συγκεκριμένα για σήμερα επίχρυσο, κόσμημα είναι η καλύτερη επιλογή με βάση το γαλάζιο φόρεμα!

Έτσι, επιλέγουμε ένα μενταγιόν της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν The Aye, το οποίο αποτελείται όχι από ένα αλλά από δύο ματάκια, άρα η κακή ενέργεια δεν θα μείνει απλά μακριά, αλλά πολύ μακριά!! (Πριγκιπώ, 57 Ε)


Αγαπημένο και με κλασικό σχεδιασμό το δαχτυλίδι από την σειρά Smile, από ασήμι επιχρυσωμένο και με ένα ζιργκόν, θα κοσμήσει το χέρι μας και την κάθε μας κίνηση! (Κατερίνα Χρυσόγλου, 38 Ε)

Αυτή είναι η πρόταση του ARTοποιείν για το Σαββατοκύριακο! Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και σε εμάς!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου