Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Look of the weekend #33

Πώς ήταν η εβδομάδα σας; 'Ηρεμη, κουραστική, μεγάλη; Τα αφήνουμε όλα αυτά πίσω, γιατί έρχονται πιο ευχάριστες μέρες, Σαββατοκύριακο και, λίγο πολύ, όλοι θα βρούμε μια ευκαιρία για χαλάρωση!
Σας αρέσει ο συνδυασμός του ανοιχτού γκρι με το ασήμι στα κοσμήματα;

Εμάς πάρα πολύ, τον βρίσκουμε κλασικό, ασφαλή και ιδιαίτερα κομψό! Και αυτή είναι και η πρόταση μας σήμερα για όλες εσάς τις αγαπημένες μας φίλες, που παρακολουθείτε τη στήλη μας Look of the weekend!

Και ξεκινάμε με ένα μίνι φόρεμα σε ανοιχτή γκρι απόχρωση, με δαντελίτσα στο μανικάκι και στο τελείωμα. Απλό, κομψό και, φυσικά, δροσερό! (Fullah Sugah, 25,20 από 36), το οποίο μπορούμε να στολίσουμε με ένα μακρύ χειροποίητο μενταγιόν από ασήμι, με λεπτές γραμμές, όπως αυτό που επιλέξαμε σήμερα (Potnia, 44 από 49).
Ποίηση και κόσμημα γίνεται; Γίνεται! Και μάλιστα στα Γαλλικά! Ασήμιμαργαριτάρια και.. Baudelaire! Μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα από την Αναστασία Δεδονάκη, όπως αυτά τα καρφωτά σκουλαρίκια (34 από 38), το δαχτυλίδι με το μαργαριτάριαλλά και το έτερο δαχτυλίδι της ίδιας σειράς, το μεγαλύτερο, που πλέον έχει γίνει και δικό σας αγαπημένο!



2 σχόλια:

  1. Πολύ ομορφο φόρεμα... ωραια δαντελένια μανικια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/2015/07/giveaway-evil-eyetote-bag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ! Η δαντελίτσα υπάρχει και στο τελείωμα του φορέματος! :)

      Διαγραφή