Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Νέα χρονιά! Νέα ξεκινήματα!


Καλή χρονιά!!!

Ένας νέος χρόνος ήρθε και μετά τις γιορτές και τις εξόδους αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε πάλι στο κλίμα της καθημερινότητας.. Όχι όμως έτσι απλά.. όχι... Λίγο η αισιοδοξία, λίγο οι ευχές που πήραμε, τώρα είμαστε αποφασισμένες για νέα ξεκινήματα! Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα..

Πήραμε λοιπόν τις αποφάσεις μας για την νέα χρονιά, που νομίζω ότι είναι οι ίδιες σχεδόν με κάθε χρονιά, αλλά ας το προσπαθήσουμε λίγο βρε παιδιά, ίσως αυτήν την φορά πιάσει!

  • To Do list: Έχουμε συνεχώς νέες ιδέες για καινούρια ενδιαφέροντα πράγματα. Έχουμε και το τέλειο ημερολόγιο για το 2015. Επομένως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Ό,τι σκεφτόμαστε, το σημειώνουμε, το τοποθετούμε μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο και.. το κάνουμε!
  • Ξεκαθάρισμα: Στόχων; πραγμάτων; Κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στον χρόνο που μας πέρασε και κρίνουμε αναλόγως για το τι κρατάμε και τι αφήνουμε πίσω μας. Για τι αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τι είναι αυτό που μας κρατάει πίσω;
  • Friends & Family: Ναι, ναι! Ξεκαθάρισμα ακόμη και στους ανθρώπους.. δύσκολο.. όμως αν αναλογιστούμε πόσο όμορφα νιώθουμε γύρω σε όσους αγαπάμε και μας αγαπάνε και πόσο πέφτουμε ψυχολογικά μέσα από σχέσεις που μας κουράζουν, τότε δεν μένει παρα να επιλέγουμε να περνάμε τις μέρες μας περιτριγυρισμένοι από αγάπη και από ανθρώπους που μας εμπνέουν, είτε αυτοί είναι οι παιδικοί μας φίλοι, είτε ο καλός μας συνεργάτης, γείτονας, περιπτεράς, το κορίτσι με την τέλεια τσάντα που συναντάμε κάθε πρωί στο λεωφορείο!
  • Time out: Θα βρίσκουμε και ελεύθερο χρόνο! Περπάτημα στην παραλία με τα ανέγγιχτα μέχρι στιγμής αθλητικά παπούτσια που ίσως ήρθε η ώρα τους να λάμψουν, ένας καφές με τις φίλες, μια Κυριακή σε ένα καινούριο μέρος; Τόσα μπορούμε να κάνουμε που να μας ξεκουράσουν και να μας γεμίσουν με ενέργεια!
  • New things: Φέτος θα μάθουμε κάτι καινούριο! Μία ξένη γλώσσα, ένα σεμινάριο φωτογραφίας, γιόγκα, πώς να ανοίγουμε φύλλο για πίτα; κάτι τέλος πάντων για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας!
Αγαπημένα κορίτσια και αγόρια, το 2015 θα είναι καλύτερο, γιατί θα είμαστε εμείς καλύτεροι! 
Repeat after me: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου