Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Look of the weekend!

Πιστές στο ραντεβού της Παρασκευής, επανερχόμαστε με το Look of the weekend, το οποίο, όπως φυσικά φαντάζεστε, έχει κάτι από καλοκαίρι!



Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται κι έτσι επιλέγουμε ένα φορέμα σε τριανταφυλλί απόχρωση, άνετο και δροσερό, με τιραντάκια  (Helmi, 58.90 €), το οποίο λόγω της μονοχρωμίας του μπορεί να δεχτεί πολλά αξεσουάρ!

Σήμερα το συνοδεύουμε με ένα ανάλαφρο φουλάρι σε αποχρώσεις του μπλε. με έντονα αρχαιοελληνικά στοιχεία, από την σειρά KYANOS των Lacrimosa Design (18 €), που το ARTοποιείν έχει την τύχη να φιλοξενεί εδώ και μερικές μέρες!


Από κοσμήματα έχουμε διαλέξει ένα μακρύ ροζάριο, τελευταία λέξη της μόδας, φτιαγμένο από ασήμι, σμάλτο και ημιπολύτιμους λίθους σε έντονο μπλε χρώμα (Μαίρη Γαιτάνη, 65 €), αλλά και ένα μενταγιόν με τρεις σειρές σε διαδοχικά μήκη (Μαίρη Γαιτάνη, 49 €).

Τέλος, η τσάντα που έχουμε ερωτευτεί και που θα κρατάμε όλο το καλοκαίρι, από την πόλη μέχρι την παραλία, είναι χειροποίητη και το ύφασμα της χαρακτηρίζεται από μοτίβο σε έντονα χρώματα με ethnic στυλ (Vinge Ρroject, 72 €). 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου