Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Look of the weekend!!

Παρασκευή λοιπόν!
Κάτι μου λέει ότι όλοι την περιμέναμε πώς και πώς.. 

Επίσης, σίγουρα αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσετε λόγο παραπάνω στα μαγαζιά, όχι μόνο λόγω του εορταστικού ωραρίου, που ενδύκνειται για βόλτες, αλλά και λόγω του ότι όλο και κάτι καινούριο θα θέλετε να αγοράσετε για το Πάσχα..

Το ARTοποιείν δεν σας ξεχνάει και γι' αυτό ετοιμάσαμε και σήμερα μία πρόταση, ώστε να πάρετε μια ιδέα πριν περάσετε να μας δείτε και να σας δούμε και από κοντά!

Άσπρο - Μαύρο - Κόκκινο!!!

Υπάρχει ποιο κομψός, πιο κλασικός, πιο ωραίος συνδυασμός;


Φοράμε ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα, με ασύμμετρο τελείωμα, το οποίο φτάνει μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο από μπροστά, ενώ από πίσω είναι λίγο πιο μακρύ, με λεπτομέρεια από μαύρη δαντέλα στο μανικάκι, Fullah Sugah (43 €)

και κρατάμε ένα μικρό μαύρο δερμάτινο τσαντάκι passpartout (36 €), χειροποίητο φυσικά, με διάτρητο σχέδιο και με ρυθμιζόμενο λουράκι για να το φοράτε είτε χιαστί είτε στο πλάι.

Τα κοσμήματα που επιλέξαμε για το συγκεκριμένο φόρεμα είναι όσο διακριτικά, αλλά και όσο εντυπωσιακά χρειάζεται! Φοράμε ένα 3πλό κρεμαστό από την Μαίρη Γαιτάνη (49 €), αλλά κι ένα με κόκκινα κοράλλια και ασήμι από την Κατερίνα Χρυσόγλου (68 €), το οποίο με το χρώμα του θα δώσει την απαραίτητη νότα στο υπόλοιπο ασπρόμαυρο σύνολο!

Τα κοσμήματα που επιλέξαμε για εσάς σήμερα από δύο υπέροχες Ελληνίδες σχεδιάστριες
Ένα κλασικό μαύρο τσαντάκι συμπληρώνει τέλεια το ασπρόμαυρο look






4 σχόλια:

  1. Τέλειο όλο το σύνολο. Και σικάτο και άνετο, ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο!
    Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραια τσάντα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή