Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Quote of the day: LOVE IS FREE!!!


Κάθε φορά που πλησιάζουν γιορτινές μέρες είναι παράλληλα και μία εποχή ενδοσκόπησης για πολλούς από εμάς. Ίσως ακόμη και να υπάρχει μια ανεξήγητη μελαγχολία μέσα μας, παρόλο που θέλουμε όσο τίποτα να συμμετέχουμε στο γιορτινό κλίμα.

Σίγουρα οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ιδιαίτερες και το πνεύμα που επικρατεί πιο κατανυκτικό, επομένως ίσως να είναι κι αυτός ο λόγος της περίεργης ψυχολογίας μας.

Από την άλλη βλέπουμε παντού γιορτινές βιτρίνες και θέλουμε να κάνουμε όσα περισσότερα δώρα μπορούμε στους αγαπημένους μας, να στολίσουμε το σπίτι μας και να ετοιμάσουμε ένα όμορφο τραπέζι για όλους ή μια μικρή εξόρμηση για να τους ευχαριστήσουμε, αλλά πλέον δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους..

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως το πραγματικό νόημα των γιορτών.. Αγάπη! Μόνο αυτό χρειάζεται πραγματικά και μόνο αυτό μπορεί να δώσει την μεγαλύτερη χαρά, πέρα από κάθε δώρο!

Και το πιο σημαντικό; LOVE IS FREE!!!!

Την μοιράζουμε απλόχερα λοιπόν!!




2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα λέτε πάντα, μπράβο σας που περνάτε και ωραία μηνύματα δείχνοντας μας τα εκπληκτικά προϊόντα σας!!!! Μας αρέσει πολύ το μπλογκ σας! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή