Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Look of the weekend!


Γράφοντας τον τίτλο του σημερινού post, παρατήρησα ότι έχουμε ήδη φτάσει στο Look of the weekend #28!!

Αυτό δείχνει ότι η ιδέα για την πρόταση ενός ολοκληρωμένου look σας έχει αρέσει όσο και σε εμάς και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτήν την ¨παράδοση¨ και να επιστρέφουμε κάθε Παρασκευή με ένα σύνολο, πάντα μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φιλοξενεί το ARTοποιείν!

Για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, λοιπόν, προτείνουμε ένα φόρεμα με σούπερ καλοκαιρινό χρώμα, το απόλυτο μπλε, με χαμηλό κόψιμο στους ώμους, ώστε να αναδεικνύεται και το μέχρι τώρα μαύρισμα μας! (39.50 E)

Η μονοχρωμία του φορέματος μας επιτρέπει να διαλέξουμε πολύ έντονα χρώματα στα κοσμήματα, έτσι θα φορέσουμε ένα statement necklace, φτιαγμένο με φυσικά υλικά, όπως λινάρι και ξύλο (Ραχήλ Ανδρεάδου, 37 Ε), αλλά κι ένα εξίσου εντυπωσιακό χειροποίητο δαχτυλίδι, με ένα χρωματιστό κουμπί να κυριαρχεί! (Ραχήλ Ανδρεάδου, 28 Ε)

Η λατρεία για τα clutches δεν τελειώνει ποτέ κι ευτυχώς ούτε και οι επιλογές μας!! Στις ίδιες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, ένα τσαντάκι χειρός με μοναδικά print θα απογειώσει το όλο σύνολο! (Lacrimosa Design, 22.50 E)

Πώς σας φαίνεται η πρότασή μας; περιμένουμε τα σχόλια σας!!!



2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ! Πλέον τα posts μας ανεβαίνουν και στο καινούριο μας site http://artopoiein.gr !
      Καλό Σαββατοκύριακο 🌞⛵🍹

      Διαγραφή