Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Look of the weekend #31

Καλώς ορίζουμε ακόμη ένα καλοκαιρινό Παρασκευο-Σαββατοκύριακο και, παρόλο που η ημέρα στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον ξεκίνησε με μία δυνατή μπόρα, είμαστε σίγουρες ότι θα ακολουθήσει ένα όμορφο διήμερο, που λίγο πολύ όλο και θα κάπου θα βγούμε!
Το σημερινό λοιπόν Look of the Weekend είναι τέλειο για ένα βράδυ με κοκτέιλ σε κάποιο καλοκαιρινό μπαρ!


Σας προτείνουμε ένα ασύμμετρο top σε έντονο κίτρινο χρώμα, με διαφάνειες, το οποίο ταιριάζει μοναδικά με ένα σκισμένο ανοιχτόχρωμο τζιν και ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε κάποιο εξίσου έντονο χρώμα! Φούξια ίσως; (Free Style, 29,50)
Το χρυσό στα αξεσουάρ αναδεικνύει το μαύρισμα, για όσες έχετε προλάβει να πάρετε λίγο χρωματάκι, έτσι θα συνδυάσουμε τα ρούχα μας με ένα κολιέ με διπλό ματάκι από την συλλογή The Aye (Πριγκιπώ, 57), καθώς επίσης με ένα βραχιόλι χειροπέδα των ίδιων σχεδιαστών, από την σειρά Maori αυτή την φορά, το οποίο μπορείτε να φορέσετε σε όποιο σημείο του χεριού ή του μπράτσου θέλετε! (Πριγκιπώ, 30).
Και, τέλος, επειδή πουθενά δεν πάμε χωρίς το τέλειο τσαντάκι, θα κρατήσουμε αυτό το clutch με print σε λαδί και κίτρινες αποχρώσεις και με το απαραίτητο για φέτος το καλοκαίρι tassel (Lacrimosa Design, 22.50) και η εμφάνιση είναι έτοιμη!!!
Αλήθεια, πού θα πάτε; Περιμένουμε τα σχόλια σας!!




2 σχόλια: